L'ASPECT B.V.

IT MANAGEMENT, CONSULTANCY & SUPPORT
VERKOOP VAN O.A. HP, SYNOLOGY, MICROSOFT & ALTARO
DOMEINNAAMREGISTRATIES
HOSTING
ONE STOP SHOP

GEEN IT-AFDELING?
WEL BEHOEFTE AAN IT-ONDERSTEUNING?

L’aspect neemt uw zorg(en) uit handen als het om IT gaat. Vanuit een professionele IT-omgeving wordt uw IT-hardware beheert, uw software onderhouden en ontzorgen we uw medewerkers.

Meldingen doet u bij de servicedesk. De servicedesk van L’aspect is van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur en 24 x 7 per e-mail.
+31 70 360 60 73        [09:00 – 17:00 ma-vr]
support@laspect.nl     [24×7]

L’aspect is uw partner als het gaat om hard- en software. Als partner van gerenomeerde hard- en softwareleveranciers kunnen wij uw one-stop-shop zijn voor de aanschaf van al uw IT middelen.

BEWUSTZIJN, VEILIGHEID & VERTROUWEN

Als het om uw bedrijfsgegevens gaat, is veilig niet veilig genoeg. U wilt op ieder moment en in iedere situatie verzekerd zijn dat uw bedrijfsgegevens geen enkel risico lopen. Voorkomen is immers beter dan genezen. Dat vinden wij ook.

Minder is soms beter. L’aspect is bewust van haar omgeving en denkt na over de diensten die zij biedt. Wij bieden daarom een afgepast dienstenpakket aan, afgestemd op en in samenspraak met de klant. Altijd genoeg, maar nooit te veel. Te veel betekent meer belasting voor omgeving en milieu, meer energieverbruik en meer afval.

Bij het aanbieden van IT-diensten staat vertrouwen centraal. Vertrouwen in onze diensten, onze medewerkers, onze partners en onze kennis. Vertrouwen dat uw bedrijfsgegevens 100% veilig zijn bij L’aspect en dat wij integer omgaan met die gegevens. Persoonlijk en rechtstreeks contact is daarbij belangrijk.

PORTFOLIO

CONTACT - BEZOEKADRES