Over L’aspect B.V.

Logo laspect

L’aspect is opgericht door Oscar Knijff en is een full service IT dienstverlener.  Oscar heeft met ruim 20 jaar ervaring als IT dienstverlener alle kennis in huis om uw project te doen slagen. L’aspect is bekend met/ partner van o.a. Microsoft producten (on premise en cloud), HP servers en client, Synology NAS, Altaro back-up software en Apple producten.

L’aspect kan alle merken hard- en software rechtsreeks van de grote distributeurs leveren.

Oscar heeft naast zijn dagelijkse werkzaamheden ook tijd gemaakt om samen met Stefan van de Brug een webbased applicatie te ontwikkelen die Muziekdocenten ondersteunt bij het les geven.

Met Musicdott krijgt de muziekdocent een centraal overzicht van alle lessen, songs, boeken, nieuwsberichten en studenten. Alle leerlingen loggen in in hun eigen Musicdottomgeving. Daar hebben ze toegang tot hun eigen gekoppelde liedjes, lessen en boeken.

Check  https://www.musicdott.com voor meer informatie

Logo Musicdott
Logo Tinyrhythmbox

Maar Musicdott is niet het eerste idee uit de hoge hoed van Stefan van de Brug die hij samen met Oscar het levenslicht heeft laten zien. De TINYRHYTHMBOX helpt zowel beginnende als gevorderde drummers om met behulp van een kaartset en instructievideo’s zich veel verder te ontwikkelen. Deze methode haalt de drummer uit zijn/haar comfortzone en leert op speelse wijze hoe andere ritme’s spontaan gemaakt kunnen worden, of hoe een standaard fill omgetoverd kan worden in een unieke fill. 

Check https://tinyrhythmbox.com voor meer informatie